Miss Bikini pe schiuri

Miss-Bikini-pe-schiuri-012

Andreea Marcu, o tânără de 33 de ani din Sibiu, a câştigat, duminică (8 martie 2015), titlul de Miss Bikini, după ce a fost şi cea mai frumoasă şi cea mai rapidă pe schiuri. Andreea le-a învins pe celelalte zece concurente, într-un complex de schi şi snowboard din staţiunea Păltiniş.
Miss-Bikini-pe-schiuri-07

Majoritatea concurentelor provin, după cum era de aşteptat, din Sibiu, însă anul acesta în concurs s-au înscris şi fete din Mediaş şi Braşov. La cinci ani fiecare, cele mai tinere concurente, Emilly şi Timea, au smuls cele mai multe aplauze la prima probă, cea dedefilare pe catwalk, o pasarelă creată din zăpadă şi acoperită, evident, cu un covor roşu.

Miss-Bikini-pe-schiuri-01

A urmat proba de slalom paralel, unde concurentele au avut de parcurs un traseu de aproximativ 300 de metri, printre jaloane, îmbrăcate doar în costum de baie.

Miss-Bikini-pe-schiuri-03

A treia probă a fost, ca de fiecare dată, cea mai dificilă. Pornirea snowmobilului le-a dat mari bătăi de cap fetelor, însă, faţă de ediţia de anul trecut, când o singură fată a reuşit să îl pornească din prima, anul acesta au fost nu mai puţin de patru fete care au reuşit să facă motorul snowmobilului să huruie după prima încercare.

Miss-Bikini-pe-schiuri-04
A patra probă din concurs a fost una de măiestrie şi îndemânare, mai ales după câteva păhărele de băutură. Fiecare concurentă a trebuit să aleagă o mitralieră sau o puşcă cu lunetă de airsoft şi să nimerească din cinci încercări cele trei ţinte aflate la 15 metri distanţă. Cu adevărat instinct de vânător, fetele au bifat cu brio proba.

Miss-Bikini-pe-schiuri-05

Probele de întrebări şi răspunsuri şi de talent au fost, însă, cele mai apreciate de sutele de oameni adunaţi să vadă concursul. S-a cântat mult, s-a croşetat un papion, s-a făcut un portret al MC-ului Cosmin Tudoran şi, mai ales, Andreea Marcu a uimit întreaga asistenţă cu un scurt număr de yoga, „să vă arăt ce poate face corpul vostru”, după cum spunea chiar ea.

Miss-Bikini-pe-schiuri-06

Toate concurentele au primit premii din partea sponsorilor concursului. Luana Cherecheş, ocupanta locului trei, a câştigat un bilet de patru zile la Electric Castle, la fel ca şi ocupanta locului secund, Ligia Anton. Andreea Marcu va pleca într-un „citybreak” la alegere între Budapesta şi Praga, oferit de sponsorul principal, TUI Travel Center. TUI Travel Center a oferit şi reduceri substanţiale la pachetele turistice tuturor concurentelor.

De asemenea, ocupantele primelor cinci locuri au câştigat un zbor cu elicopterul oferit de Arena Platoş şi Dunca Expediţii, iar toate concurentele au primit vouchere la fitness, spa, tratamente cosmetice şi tuns din partea partenerilor evenimentului, Aria Sport, Paul Paralescu MOD Hairdressers, precum şi produse de la Circus Brands şi Sweet Shop. (Text: Agerpres, Foto, video: adevarul:ro)