Michelle Obama deţine secretul tenului perfect de la Kate Middleton

michelle-obama-kate-middleton

Ca o dovadă supremă a prieteniei lor, Michelle Obama şi Kate Middleton şi-au împărtăşit trucuri legate de frumuseţe. Într-un interviu acordat revistei „Celebrities Style”, make-up artistul Primei Doamne a Statelor Unite a dezvăluit secretul anti-îmbătrânire pe care aceasta l-a aflat de la Ducesa de Cambridge.

Au trecut opt ani de când Michelle Obama se află la Casa Albă, dar timpul pare să fi stat în loc pentru Prima Doamnă a SUA, foarte la modă. Fie că rosteşte un discurs la un eveniment sau apare pe coperta revistei Vogue, Michelle are întotdeauna un ten impecabil şi poate că totul se datorează unui mic sfat primit de la Kate Middleton, scriu miercuri Hollywood Life şi Daily Mail.

Make-up artistul Carl Ray a dezvăluit că produsul folosit de Michelle pentru îngrijirea pielii şi netezirea ridurilor este o cremă considerată ”botoxul organic”. Michelle Obama foloseşte cu regularitate acest produs, numit Biotulin Supreme Skin Gel, la recomandarea lui Kate Middleton, a spus Carl, adăugând că „efectul este de necrezut” atunci când vine vorba de îndepărtarea ridurilor.

Acest gel este preparat cu spilanthol, un anestezic local, biologic, derivat din extractul plantei Acmella oleracea, şi ar acţiona prin reducerea contracţiilor musculare şi relaxarea trăsăturilor — în special în jurul ochilor şi între sprâncene.

Efectele acestui gel, în mod surprinzător mai ieftin decât alte tratamente anti-îmbătrânire de acelaşi fel, nu sunt pe termen lung, dar utilizarea lui reduce ridurile şi face pielea fermă în mai puţin de o oră, rezultatul putând dura până la 24 de ore.

Kate şi Michelle s-au întâlnit prima dată la o recepţie la Buckingham Palace în mai 2011, apoi în aprilie anul acesta cu ocazia unui dineu găzduit de ducii de Cambridge pentru familia Obama la Kensington Palace. (Text: Agerpres, Foto: usmagazine.com)