LASĂ AVIOANELE SĂ-ŢI ZÂMBEASCĂ!

concurs-lasa-avioanele-sa-ti-zambeasca

Toţi pasionaţii de fotografie din judeţele Sibiu, Hunedoara, Braşov, Alba, Mureş, Cluj şi Vâlcea sunt invitaţi să surprindă de oriunde din municipiu avioanele companiilor care rulează pe Aeroportul Internaţional Sibiu, în cadrul unei campanii de imagine, potrivit unui comunicat.

Campania se va desfăşura la nivel regional, în perioada 12.03.2015, începând cu ora 16:00 – 03.05.2015, până la ora 23,59. La această campanie poate participa orice persoană fizică, cetăţean român, cu vârstă de minim 18 ani împliniţi până la dată de start a campaniei, cu domiciliul în judeţele din aria deservită de Aeroportului Internaţional SIBIU (Sibiu, Hunedoara, Braşov, Alba, Mureş, Cluj şi Vâlcea).

Orice persoană care îndeplineşte condiţiile de participare trebuie să realizeze fotografii cu avioane ale companiilor Lufthansa, Austrian Airlines, Blue Air, Tarom şi Wizzair care aterizează sau decolează de pe Aeroportul Internaţional Sibiu. Fotografiile pot fi realizate din diverse locaţii ale Municipiului Sibiu (Parcul Sub Arini, Piaţa Mică, Piaţa Mare, Aeroportul Internaţional Sibiu etc). Sunt de preferat, fotografiile cu avioane care surprind şi elemente arhitecturale ale oraşului Sibiu”, se arată în comunicat.

Fotografiile realizate pot fi trimise pe adresa concurs@sibiuairport.ro (unde să fie menţionat numele, prenumele şi vârsta), postate pe paginile de Facebook sau Twitter, ori prin mesaj privat pe cele două reţele sociale. Pozele realizate nu trebuie să conţină watermark.

Desemnarea câştigătorilor se va realiza în data de 5 mai, după ora 12,00, prin jurizarea pozelor de către echipa de marketing a Aeroportului Internaţional Sibiu. Fotografii care realizează cele mai reuşite poze vor primi câte o machetă reprezentând aeronavele Wizzair, Tarom, Lufthansa sau Austrian Airlines.

Cei de la Blue Air vor oferi un pachet cu produse specifice brandului, acordat fotografiei câştigătoare cu un avion al companiei. Întregul regulament este disponibil pe sibiuairport.ro.

De pe Aeroportul Internaţional Sibiu se poate zbura în întreaga lume cu Lufthansa şi Austrian Airlines, care oferă conexiuni prin Munchen şi Viena, spre Londra şi Dortmund, cu Wizzair, spre Munchen, cu TAROM şi spre Stuttgart cu Blue Air. Din 4 iunie va exista şi un zbor direct cu Air Bucharest către Antalya. (Text: Agerpres, Foto: facebook.com/sbzairport)