Jennifer Lopez: 800.000 de euro pentru o „cântare” la o nuntă

Jennifer-Lopez

Interpreta americană Jennifer Lopez a încasat 800.000 euro pentru o prestaţie de aproximativ 45 de minute la nunta milionarului Sanjay Hinduja cu designerul Anusuya Mahtani, relatează ziarul spaniol „El Pais”, precizând că mirele este fiul lui Gopichand Hinduja, deţinătorul unui imperiu financiar şi industrial, unul dintre cei mai bogaţi oameni din lume. Petrecerea a durat trei zile şi a costat peste 20 de milioane de euro, intrând în cartea Guiness a recordurilor ca una dintre cele mai costisitoare nunţi din toate timpurile, a relatat cotidianul britanic Daily Mail.

Aproximativ 750 de invitaţi, printre care şi cele mai renumite vedete de la Bollywood, au luat parte la recepţia organizată într-un palat din celebrul oraş Udaipur, din regiunea Rajasthan, locul în care s-au filmat câteva secvenţe din „Octopussy” (1983), din seria filmelor cu James Bond.

Aceasta nu a fost prima ocazie în care JLo, aşa cum o numesc fanii pe actriţa de 45 de ani, a primit un onorariu uriaş pentru contribuţia ei artistică la o petrecere privată.

În urmă cu doi ani, ea a cântat la aniversarea preşedintelui Turkmenistanului, Gurbanguly Berdimuhamedov. A fost recompensată cu 1,5 milioane de euro pentru o prezenţă pe scenă de 27 de minute. Ulterior, ea şi-a cerut scuze pentru acel miniconcert, după ce a fost criticată că a dat un show într-o ţară al cărei regim este catalogat drept extrem de represiv de organizaţia Human Rights Watch. (Text: Agerpres, Foto: glaad.org)