Ieşenii cu credite în CHF au cerut demisia lui Isărescu şi „bancheri arestaţi” (galerie foto)

IMG_4502

Duminică, 8 februarie 2015, în mai multe oraşe din ţară au fost organizate mitinguri de protest ale persoanelor cu credite, manifestanţii solicitând Guvernului, Camerei Deputaţilor, Băncii Naţionale şi băncilor comerciale convertirea în lei a creditelor în valută, în special a celor în franci elveţieni (CHF).
„Pe lângă mitingul din Bucureşti, am organizat acţiuni de protest şi în Cluj-Napoca, Craiova, Iaşi şi Timişoara. Noi am înaintat pe 20 ianuarie 2015 Guvernului, Camerei Deputaţilor şi Senatului un document prin care cerem dispunerea în regim de maximă urgenţă a unei iniţiative legislative care să soluţioneze situaţia gravă în care se găseşte o bună parte a clienţilor băncilor care au contractat credite în valută”, a declarat Daniel Teodorescu, membru al Grupului Clienţilor cu Credite în CHF, care a şi organizat evenimentul din Piaţa Constituţiei.

Mitingul de la Iaşi s-a desfăşurat în faţa sucursalei BNR, a fost autorizat pentru 250 de persoane şi a început prin intonarea imnului „Deşteaptă-te, române„. O scurtă prezentare a modului în care a decur mitingul din Capitala Moldovei regăsiţi în imaginile ataşate. (Foto: Liviu Chirica/Zoom Art)

 /></p>

 <!-- A generated by theme --> 

<script async src=