Horoscopul zilei de sâmbătă, 30 martie 2019

 width=

BERBEC
După ce ai tergiversat la nesfârşit o situaţie pentru că nu ştiai ce e de făcut, dintr-o dată aceeaşi situaţie parcă intră pe repede înainte. Eşti prins într-un ritm infernal de evoluţie, de parcă toate se petrec concomitent şi tu singur trebuie să le gestionezi pe toate cu atenţie. Culmea e că îţi place viteza aceasta, pentru că nu-ţi convin proiectele care trenează luni de zile, ca atare o soluţie atât de bruscă precum cea de azi nu face decât să te bucure. E excelent să descoperi ce bine se aşează, dintr-o lovitură, mai multe aspecte în acelaşi timp. Ţi se citeşte pe chip starea de bine.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia BERBEC

TAUR
Nu te preface că totul e în regulă, ca să scapi mai repede de o responsabilitate, ci asumă-ţi în totalitate sarcina care îţi revine. Nu aştepta de la alţii soluţii, pentru că totul depinde numai de tine şi voinţa ta. Apucă-te de treabă acum, nu mai amâna, pentru că a ascunde praful sub preş nu e soluţia optimă în cazul de faţă. Cu cât te implici mai serios şi cu cât nu depinzi de nimeni, cu atât rezultatele vor fi mai bune, ca atare e vremea să spui cu fermitate start şi să nu te opreşti până la capăt! Dacă cineva se oferă să te ajute, eşti norocos, dar dai mai mult randament dacă faci totul de unul singur.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia TAUR

GEMENI
Direcţia pe care eşti gata să o alegi ascunde piste false care, mai devreme sau mai târziu, vor ieşi la iveală. Eşti cam neatent, aerian, pregătit să accepţi mult prea uşor nişte condiţii superficial verificate, ca atare trebuie să fii mai atent ce decizi, ca nu cumva să fie o alegere eronată, bazată pe informaţii incomplete. Dai dovadă de o atitudine uşuratică din care tu singur vei avea de suferit, de aceea ar trebui să ţii cont de diversele piedici care nu te lasă să accepţi noua direcţie care te atrage ca un magnet. Deschide bine ochii şi nu te juca!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia GEMENI


RAC
Transformi în aur tot ce atingi, deci nu aştepta să facă alţii în locul tău, ci pune chiar tu mâna pe unelte ca să pui în aplicare un plan atractiv. Da, poate cel mai dificil punct e startul, pentru că trebuie să alegi cu grijă momentul potrivit pentru ceea ce intenţionezi să faci, dar dacă te gândeşti bine şi pui în balanţă toate detaliile pe care le ai la dispoziţie, vei reuşi să alegi cel mai bun moment pentru ca mai apoi toate să meargă ca unse. Analizează la rece argumentele pro şi contra, alege din multiplele variante pe care le ai la dispoziţie, şi apoi dă startul cu încredere. E vremea să porneşti pe un drum care duce la succes!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia RAC

LEU
Eşti cam neatent, gata să porneşti pe o altă cale într-un moment de comoditate, spunând că e prea greu să duci mai departe planul deja început. Există riscul ca sensul cel nou asupra căruia te aventurezi atât de entuziast să nu ducă acolo unde ai sperat, ci celălalt drum, pe care eşti gata să-l abandonezi acum, ar fi fost varianta mult mai potrivită. Cântăreşte cu atenţie înainte de a alege încotro vrei să mergi, ca nu cumva să alegi varianta cea mai facilă, dar care se va dovedi a avea şi urmări mediocre. Calea cealaltă poate era mai grea şi mai lungă, dar mult mai sigură!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia LEU

FECIOARĂ
Ai avea nevoie de un stimulent care să-ţi dea curaj să porneşti într-o direcţie faţă de care ai o mare atracţie, dar intuiţia îţi spune totuşi să mai aştepţi. Stimulentul trebuie să fie cât se poate de puternic, pentru că nu ajunge doar să vrei să atingi un anumit scop, ci să te poţi baza şi pe resurse bine definite. Da, momentan există dorinţa, mai ai nevoie şi de ambiţia care să te ducă acolo unde doreşti, voinţă care momentan e un pic ştirbită de temeri personale de genul „oare sunt capabil să obţin acel lucru?”. Da, eşti, deci ce aştepţi?
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia FECIOARĂ
BALANŢĂ
Mintea ta ageră poate genera azi soluţii practice la cele mai complicate situaţii. Îţi merge mintea brici şi ar trebui să profiţi de acest moment de vârf din punct de vedere mental pentru a învăţa ceva dificil, pentru a studia ceva ce ai tot amânat din lipsă de timp sau de chef, de a planifica o strategie pe termen lung în afaceri sau în carieră. Ai idei bune, concrete, deci azi te poţi baza şi pe teorie şi pe practică în egală măsură pentru a ajunge la roade de care vei fi mândru.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia BALANŢĂ

SCORPION
Ai mare grijă la decizia pe care eşti gata să o iei astăzi, deoarece deşi, pentru tine, ar putea avea conotaţii pozitive, pentru altul poate genera o criză. Cântăreşte atent avantajele şi dezavantajele, fără a privi totul doar din prisma propriilor interese, ci pune-te un pic şi în pielea celui care ar putea avea de suferit de pe urma alegerilor făcute. Eşti tentat să apelezi la răzbunări, la gesturi agresive împotriva celor pe care nu îi agreezi, din dorinţa de a demonstra că eşti mai puternic.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia SCORPION

SĂGETĂTOR
Lucrurile revin la normal în mediul în care te afli, descoperind, pentru a câta oară, că cea mai bună cale de soluţionare a unei probleme cere calm, răbdare, toleranţă, tact. Nu rezolvi nimic cu nervi, cu ton  ridicat sau cu ceartă, de aceea, înainte de orice, stai pe loc şi linişteşte-te ca nu cumva să iei decizii la nervi, să te cerţi fără motiv sau să vezi în jurul tău numai obstacole. Azi se echilibrează atât de bine o situaţie, încât te întrebi de ce nu ai folosit reţeta şi până acum. Rămâi calm şi cântăreşte pe îndelete toate aspectele ca să readuci totul pe făgaşul cel bun!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia SĂGETĂTOR


CAPRICORN
Micile neînţelegeri din casă nu merită transformate în furtuni şi mai mari, deci încearcă să te pui un pic în pielea celor dragi ca să înţelegi ce se întâmplă cu ei, ce-i face să reacţioneze negativ la ceea ce se petrece acasă. Partenerul de viaţă, un părinte sau un frate vine nervos acasă şi tensionează şi mai mult atmosfera cu nervii săi, iar tu, în loc să îi oferi înţelegere şi o ureche de ascultat, ai putea reacţiona şi mai agresiv, încât nu mai e decât un pas până la un imens scandal casnic. Ai grijă, aşadar, până unde ridici tonul!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia CAPRICORN

VĂRSĂTOR
Pui multă pasiune într-o nouă perspectivă profesională care se deschide în calea ta. E atât de atractivă, de incitantă, de tentantă, încât nu poţi sta locului până nu parcurgi câteva etape dintr-un foc, la primul impuls. Totuşi, linişteşte-te un pic, ştii că eşti o fire cam impulsivă şi te aprinzi repede, iar situaţia de faţă, chiar dacă e promiţătoare şi interesantă, s-ar putea să necesite o evoluţie mai lentă şi mai atent administrată. E un progres, cu siguranţă, deja simţi că ai urcat un pic mai sus în planurile tale, dar totuşi încearcă să-ţi stabileşti o strategie pe termen lung, etapă cu etapă, fără atâta grabă, ca nu cumva să fie totul un foc ce arde repede.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia VĂRSĂTOR

PEŞTI
Din dialog se nasc cele mai inteligente idei, ca atare mai cere păreri şi de la alţii despre problema care te preocupă. Chiar dacă primeşti opinii complet diferite de ale tale, nu trebuie să le respingi ci să încerci să iei din tot ce afli informaţiile care îţi sunt utile. Primeşti un telefon sau ai o conversaţie faţă în faţă cu o persoană a cărei experienţă superioară o recunoşti şi stai cu sufletul la gură în aşteptarea unui răspuns sau a unei păreri menite să clarifice situaţia în care te afli. (surse foto: lovetoknow.com, tumblr.com)
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia PEŞTI

Horoscopul va este oferit de acvaria.com