Horoscopul zilei de miercuri, 29 august 2018

 width=

BERBEC
Dacă ai putea amâna deplasările de astăzi, ar fi mult mai bine, pentru că nu e o zi favorabilă călătoriilor cu mijloace de transport. Te poţi trezi în faţa unui incident neplăcut chiar la mijlocul drumului şi totul va transforma această zi în motiv de dezamăgire. Ori nu mai poţi pleca la drum din cauza vreunei defecţiuni la automobil, ori cei care ar fi trebuit să te însoţească pe parcursul excursiei îşi schimbă planurile în ultimul moment, iată că sunt tot felul de motive care pot transforma călătoria în eşec. Nici veştile care vin de departe nu te bucură prea mult, ca atare distanţele au un efect negativ asupra ta.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia BERBEC

TAUR
Nu te poţi pune de acord cu persoana iubită, pentru că tu ai o viziune asupra unor evenimente, iar celălalt crede cu totul altceva. La originea neînţelegerilor voastre se află diferenţe mari de gusturi şi o varietate mare de sentimente, pentru că ceea ce ţie îţi poate genera plăcere, poate declanşa respingere în sufletul celuilalt. Trebuie să staţi de vorbă ca să vă exprimaţi mai clar dorinţele, pentru că e posibil să vă doriţi amândoi acelaşi lucru, la un moment dat, dar nu ştiţi să spuneţi eficient ce simte fiecare.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia TAUR

GEMENI
Trage tare, pentru că de investiţia de energie de acum depinde succesul spre care faci paşi mari înainte! E motivant să vezi că munca ta este răsplătită, dar trebuie să mai ai răbdare, deoarece eşti abia pe parcursul acestui mare proiect. Nu e departe momentul final în care vei putea culege roadele şi primi laudele, dar nu trebuie să reduci viteza tocmai acum, pe ultima turnantă. Dimpotrivă: acum e momentul să măreşti ritmul, să accelerezi şi mai tare, să îţi aduni forţele şi mai mult, ca să ajungi primul la linia de sosire! Poţi mai mult de atât – şi ştii şi tu foarte bine asta – dar ai nevoie de un stimulent pentru a te implica total, iar stimulentul se vede deja la capătul acestei curse!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia GEMENI


RAC
Mintea ta merge brici, ideile vin pe bandă rulantă şi sunt bine argumentate logic, de parcă le-ai citi din manual. Se ştie că eşti o enciclopedie ambulantă care ştie câte ceva din orice domeniu, dar azi dai o lecţie de înţelepciune prin soluţii geniale la o problemă dificilă. Îţi place să afli tot ce mişcă în lumea asta şi ai ocazia să-ţi lărgeşti orizonturile prin informaţii noi din domenii din care ştiai ceva-ceva, dar acum le poţi aprofunda. Pui mâna pe carte, răsfoieşti internetul şi pui întruna întrebări, pentru că vrei să ştii mai mult.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia RAC

LEU
Modestia este, de cele mai multe ori, atitudinea perfectă în orice situaţie, mai ales dacă ai de a face cu oameni aroganţi care nu-şi mai încap în piele. Lasă-i pe ei să se dea mari şi fii convins că valoarea ta se va vedea şi va fi apreciată! Atunci vei avea tu motive de mândrie, numai că tu nu faci atâta tam-tam pe seama reuşitelor tale. Există momentele potrivite pentru ca orice lucru să fie cântărit corect şi, chiar dacă acum altul, cu mai mult tupeu şi mai infatuat din fire, e cu un pas înaintea ta, se va vedea curând ce poate el cu adevărat, şi atunci toţi laurii îţi vor fi înmânaţi pe merit! Rămâi cuminte în banca ta aşteptându-ţi momentul de glorie: vine!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia LEU

FECIOARĂ
Ai nevoie de cineva alături de tine care să te asculte şi să-ţi dea sfaturi, care să înţeleagă prin ce treci, fără să te judece. Caută acel confident de încredere, acel prieten intim pe care îl poţi lăsa cel mai aproape de tine. I-ai putea face o mărturisire ce poate avea efecte benefice asupra psihicului tău, deoarece te eliberează de un stres, de o frică, de o emoţie pe care nu o poţi gestiona de unul singur. Cu cineva drag alături, treci mai uşor peste un moment sensibil, iar din modul său detaşat de a te asculta apar soluţii lucide, fără implicaţii sentimentale.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia FECIOARĂ
BALANŢĂ
Greu te mai descurci cu banii iar azi vei resimţi chiar unul din cele mai dificile momente în acest sens. Ai mai multe plăţi de făcut şi când vezi că începe o altă lună cu altă serie nesfârşită de datorii şi facturi, deja te doare capul. Fii foarte atent la sumele pe care le manevrezi în această perioadă pentru a nu te implica în cheltuieli pe care nu le poţi duce, altfel dezechilibrezi o balanţă şi aşa fragilă şi nu o vei mai putea redresa curând. Prudenţa şi simţul măsurii te vor scoate din orice neplăcere financiară.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia BALANŢĂ

SCORPION
Din dispute se pot naşte azi soluţii excelente, ca atare nu încerca să pui pumnul în gură celor care nu sunt de acord cu tine. Chiar dacă fiecare emite idei contradictorii, diametral opuse celor din jur, până la urmă veţi găsi o cale ce poate uni la un loc toate aceste controverse pentru a genera o soluţie din care fiecare are ceva de învăţat sau de câştigat. Exprimă-ţi opinia, chiar dacă nimeni nu e de partea ta, tot aşa cum nici tu nu spune nu din start unei păreri în care nu crezi. Vei vedea că toate se leagă la un moment dat!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia SCORPION

SĂGETĂTOR
Dorinţele tale sunt extrem de puternice şi, dacă îţi pui ceva în cap, ai toate şansele să materializezi acel gând foarte repede. Deţii toate resursele, instrumentele, mijloacele necesare pentru a ajunge acolo, totul e să-ţi doreşti, deci gândeşte-te bine unde vrei să ajungi şi dă-i startul acelui drum către succesul deplin cât mai repede. Fă tot ce-ţi stă în putinţă – şi poţi multe – sondează adânc în mintea ta pentru a scoate la lumină noi şi noi idei care vor forma o construcţie demnă de toată lauda. Eşti mândru de ceea ce faci, şi pentru că tu ai încredere deplină în planurile tale, reuşita e din ce în ce mai aproape. Crede în roadele minţii tale şi pune-le la treabă!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia SĂGETĂTOR


CAPRICORN
Ai un talent special de a tăia entuziasmul altora cu o vorbă severă sau o critică, dar consideri că e mai bine să fii corect cu ei decât să le alimentezi fără rost visele imposibile. Tu le priveşti ceva mai realist, poate şi mai pesimist decât ceilalţi şi încerci să-i aduci şi pe ei cu picioarele pe pământ, dar uiţi că fiecare îţi cunoaşte bine forţele şi ştie în ce se bagă. Nu le tăia altora elanul, doar pentru că tu nu vezi cu ochi buni planurile lor măreţe. Pune-te în pielea lor şi vezi cum te-ai simţi dacă alţii ţi-ar spune nu cu duritate, aşa cum faci tu azi.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia CAPRICORN

VĂRSĂTOR
Parcă toate bat pasul pe loc şi, pentru o fire grăbită şi agilă ca tine, ritmul acesta de mers ţi se pare ca de melc, de-a dreptul frustrant când tu te grăbeşti să ajungi mai repede la nişte roade cărora le acorzi o semnificaţie aparte. Ar fi trebuit să înveţi deja că lucrurile cele mai bune, în viaţă, sunt cele care se clădesc încet, ca atare acceptă acest ritm lent, oricât de enervant ar fi, pentru că se va dovedi a fi mult mai bun pentru ceea ce vei obţine. Dacă te-ai grăbi, ai scăpa din vedere unele detalii care vor deveni mai apoi motiv pentru a te întoarce din drum.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia VĂRSĂTOR

PEŞTI
Nu te mai gândi ce are altul de pierdut atunci când tu culegi laurii unei victorii, pentru că întotdeauna când unul urcă, altul coboară. Aşa e şi acum, tu eşti într-un punct de maxim, la apogeu, dar altul, în umbră, suferă o înfrângere. Lasă altruismul deoparte, bucură-te de şansa ta fără să cauţi nod în papură la succesul de care ai numai tu parte. De ce să te intereseze ce spune lumea, ce părere are cel pe care l-ai dat deoparte, cât timp eşti mândru de calea pe care ai urmat-o. N-are rost să te gândeşti ce preţ a plătit altul pentru ca tu să ajungi aici: acum contezi doar tu! (surse foto: lovetoknow.com, tumblr.com)
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia PEŞTI

Horoscopul va este oferit de acvaria.com