Horoscopul zilei de duminică, 12 mai 2019

 width=

BERBEC
Lucrurile cele mai bune se petrec departe de casă sau vin de la distanţă, ca atare îndreaptă-ţi atenţia spre alte orizonturi. Ori te bate gândul să pleci la drum lung cu un scop foarte motivant, ori de departe vine acum către tine o veste profitabilă, care îţi poate rezolva o serie de probleme. Pe de altă parte, drumurile sunt azi ceva mai costisitoare, fie că investeşti o sumă mare în întreţinerea maşinii, fie că trebuie să cumperi un bilet scump pentru a ajunge la o destinaţie mult visată. Poate primeşti bani de peste hotare.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia BERBEC

TAUR
Dacă te complaci în starea în care eşti blocat de la o vreme, ar mai putea dura foarte mult până lucrurile vor începe din nou să se mişte, de aceea e nevoie de o iniţiativă curajoasă şi fermă pentru a trece de acest punct critic. Dacă nu faci acum ceva ca să depăşeşti momentul, lucrurile s-ar mai putea tergiversa o vreme, dar nu mai trebuie să amâni. Oricât de greu ţi-ar fi să ieşi dintr-o comodă stare de rutină şi pasivitate, prin acest gest curajos vei debloca practic o întreagă serie de evenimente. Acum e momentul să porneşti!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia TAUR

GEMENI
Lumea apelează cu încredere la tine pentru că ai reputaţia de judecător imparţial şi corect, care întotdeauna dă cele mai juste verdicte. Vei analiza la rece situaţia de faţă şi îţi vei exprima părerea cu argumente logice incontestabile. Asculţi ambele poveşti, şi dintr-o tabără şi dintr-alta, cu scopul de a extrage o concluzie care să restabilească ordinea. Nimeni nu te poate acuza că ţii cu vreuna din părţi, pentru că eşti surd şi orb la orice influenţă din afară. Eşti foarte sever cu oricine încearcă să te corupă!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia GEMENI


RAC
Simţi că în jurul tău sunt oameni nesinceri, cu două feţe, şi vrei să stai departe de ei, ca nu cumva să-ţi creeze neplăceri. Intuiţia îţi atrage atenţia asupra adevăratelor gânduri ale oamenilor din preajma ta ceea ce e un mare atu, deoarece vei reuşi să te izolezi mai bine în acele medii unde planează relele intenţii, ipocrizia, prietenia falsă. Mai bine singur decât într-o companie mincinoasă! Dar nu exagera totuşi: având impresia că peste tot sunt numai inamici, ai putea ţine la distanţă şi oameni care ar merita încrederea ta, dar, din prudenţă, le interzici şi lor accesul către tine.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia RAC

LEU
Ai unele rezerve cu privire la călătoria pe care trebuie s-o faci, ori pentru că nu eşti în cea mai bună formă pentru a pleca la drum (ori fizic, ori financiar), ori pentru că nu sunt întrunite toate condiţiile unei deplasări în deplină siguranţă. Dacă poţi amâna călătoria pe altădată, ar fi mai bine, dar înainte de orice analizează condiţiile acestei călătorii, ca nu cumva să fii influenţat negativ de cineva care de fapt vrea să te ţină acasă. Oricât de obosit ai fi sau oricât de ocupat, o ieşire afară din mediul tău cotidian nu strică, ci ţi-ar fi de folos, dar trebuie să analizezi mai întâi dacă tu chiar poţi să pleci acum, dacă nu cumva sunt piedici mai mari decât voinţa ta care te ţin pe loc.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia LEU

FECIOARĂ
Eşti cuprins de un entuziasm nou, care de obicei nu te caracterizează, dar acum ai o motivaţie fantastică la orizont care te obligă să-ţi canalizezi energia doar spre acel punct. Probabil ai şi persoane foarte dinamice alături de tine care te stimulează de minune şi vă uniţi forţele pentru a vedea acel ţel atins cât mai repede. Nici nu mai ai răbdare, ai vrea să sari peste etape şi să ajungi la vârful visat, care, dacă îţi păstrezi acest tonus până la capăt, va deveni realitate extrem de curând. Insistă, luptă, fă mai mult decât eşti capabil!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia FECIOARĂ
BALANŢĂ
Ai mare grijă la informaţia pe care o iei de bună, pentru că poţi da startul unei etape noi în afacerile tale dar care se va baza pe o mare greşeală. Poţi fi păcălit de nişte aparenţe frumoase, la prima vedere, dar după ce le vei da deja curs să îţi dai seama că ai fost înşelat. Deschide bine ochii înaintea oricărui nou început, pentru că există acest risc prin preajmă: de a porni într-o direcţie cu mai multe căi de interpretare iar dintre ele tu o alegi pe cea mai nesigură, doar pentru că aparent pare mai uşoară. Informează-te din mai multe surse înainte de a crede ceva!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia BALANŢĂ

SCORPION
Vremurile de demult te stimulează. Trecutul poate fi, pentru tine, sursa principală de energie pozitivă, pentru că priveşti înapoi în timp şi descoperi momente în care totul mergea bine şi poţi relua cu succes ceva din reţeta fericirii de atunci. Uneori, a fi ataşat de trecut e de bun augur, pentru că poţi scoate din nou la iveală aspectele bune de odinioară pe care, din diverse motive, le-ai trecut pe linie moartă, deşi ar mai fi putut juca un rol important şi în prezent. Umblă cu mai mult curaj prin amintiri, răscoleşte prin vremurile de odinioară şi adu la lumină scânteia ce îţi poate da acum din nou chef de acţiune.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia SCORPION

SĂGETĂTOR
Acceptă, fără să stai pe gânduri, ajutorul pe care ţi-l oferă azi un prieten, pentru că te scoate dintr-un mare impas. E un sfat folositor, care merită ascultat şi pus în practică imediat, pentru că va rezolva mult mai repede o problemă cu care tu îţi baţi capul de mai multă vreme. Este, de fapt, o reţetă deja verificată, căci amicul îţi oferă o idee care la el a mers de minune, deci de ce nu ar merge şi în cazul tău? Nu te jena să recunoşti că nu te descurci singur, pentru că ai suficienţi prieteni gata să îţi sară în ajutor, dacă-i laşi şi, mai ales, dacă-i soliciţi.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia SĂGETĂTOR


CAPRICORN
Sănătatea îţi cam joacă feste, ori din cauza unui stres emoţional extrem, cauzat de vreo veste proastă sau de apropierea unui eveniment ce provoacă mari griji pentru tine, ori din cauza unei boli neaşteptate pe care nici tu nu ştii cum s-o descrii. Aceste stări ciudate sunt numai pe fond nervos şi ţi se citeşte pe chip o continuă îngrijorare de ceva văzut sau nevăzut, şi nimic nu reuşeşte să te liniştească sau măcar să-ţi distragă atenţia.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia CAPRICORN

VĂRSĂTOR
Deşi unii povestesc ce frumos va fi un eveniment anunţat pentru perioada următoare, tu ai mari rezerve şi nu te laşi convins de promisiunile lor. Preferi să te bazezi pe fapte, nu pe basme, chiar dacă şi tu faci parte dintre cei mai mari visători, viaţa te-a învăţat destule lecţii despre diferenţa dintre realitate şi vis. Cum te-ai mai fript şi altădată crezând în utopii descrise frumos de alţii mai idealişti decât tine, acum sufli şi-n iaurt şi nu crezi până nu vezi.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia VĂRSĂTOR

PEŞTI
Nu îţi place să stai singur azi, ci preferi compania celor mai în vârstă, de la care simţi că ai întotdeauna ceva de învăţat. Discuţia pe care o ai cu un părinte sau cu un frate mai mare este constructivă, pentru că afli o mulţime de detalii folositoare pentru afacerile tale pe rol. Îţi împărtăşesc din experienţa lor de viaţă şi poţi transpune imediat sfaturile lor în practică, pentru a rezolva o serie de probleme personale. Fă ca ei şi ajungi la roade pozitive. (surse foto: lovetoknow.com, tumblr.com)
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia PEŞTI

Horoscopul va este oferit de acvaria.com