Halep se va bate cu Muguruza şi Kerber pentru locul 1 mondial

0
24

Simona Halep

Virginia Ruzici, managerul Simonei Halep, a declarat într-un interviu acordat Federaţiei Române de Tenis că jucătoarea română se va bate pentru locul 1 mondial, după retragerea Serenei Williams, cu Garbine Muguruza şi Angelique Kerber.

„Serena Williams continuă să joace la 34 de ani şi cred că va juca şi la anul. Este greu să fii numărul 1 mondial. De aceea trebuie să îi recunoaştem calităţile Serenei, care are 22 de titluri de Grand Slam. Acum există un grup de jucătoare, din care fac parte Garbine Muguruza, Angelique Kerber şi Simona Halep, care după ce se încheie era Serena Williams se vor bate pentru numărul 1 mondial”, a spus managerul.

Virginia Ruzici este de părere că Simona Halep va deveni o „campioană enormă” dacă va reuşi să câştige un titlu de Grand Slam.

„Dacă Simona câştigă un turneu de Grand Slam va deveni o stea. Mie nu-mi place cuvântul star la sportivi. Ea este o mare campioană deja, dar va deveni după un eventual titlu de Grand Slam o campioană enormă. Iar când câştigi unul, poţi să-l câştigi şi pe al doilea, şi pe al treilea. Simona are acest potenţial. Ea are intenţia să joace mult timp tenis, are doar 24 de ani. Nu se gândeşte de pe acum la ce vârstă se va retrage. Are multe lucruri de îndeplinit, are nevoie să se întărească mai mult din punct de vedere fizic, iar intenţiile ei sunt clare: doreşte să progreseze şi să câştige cât mai multe titluri”, a adăugat Ruzici.

Simona Halep (nr. 5 WTA) participă în aceste zile la turneul BRD Bucharest Open, dotat cu premii totale de 226.750 dolari. Favorită principală, ea s-a calificat marţi în optimile de finală ale turneului după ce a dispus în trei seturi de cehoaica Barbora Krejcikova, 3-6, 6-1, 6-1.

Simona Halep şi-a asigurat un cec de 3.310 dolari şi 30 de puncte WTA, iar în turul al doilea o va înfrunta pe bulgăroaica Isabella Șinikova (24 ani, 156 WTA), venită din calificări.(Text: Agerpres, Foto: facebook.com/ Simona Halep)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.