Fotografia câştigătoare a British Wildlife Photography Awards

0
19

meduza0gigant

O fotografie în care este surprinsă o meduză-gigant care înoată cu o cohortă de peşti ascunşi la adăpostul tentaculelor ei înţepătoare a câştigat anul acesta British Wildlife Photography Awards, arată Daily Mail.

Spectaculoasa ”captură” ce înfăţişează una dintre cele mai mari meduze din lume, numită ”coamă de leu”, surprinsă înotând în apropierea Scoţiei, a luat premiul cel mare, fiind preferata juriului dintre cele 15 fotografii care au ajuns în finală, după ce au fost selectate dintre miile de imagini înscrise în prestigiosul eveniment anual.

Imaginea câştigătoare îi aparţine lui George Stoyle, care va primi 5.000 de lire pentru câştigarea competiţiei ce premiază cele mai frumoase fotografii de natură din Marea Britanie.

Stoyle a realizat fotografia în timp ce făcea scuba diving.

”La finalul uneia dintre scufundări, când mă întorceam către barcă, am dat ”nas în nas” cu cea mai mare meduză pe care am întâlnit-o vreodată. Mai mulţi peştişori se refugiaseră în tentaculele ei înţepătoare”, a spus acesta, potrivit sursei citate. (Text: Agerpres, Foto: bwpawards.org)

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.