Formaţia „Trooper” sărbătoreşte 20 de ani la Arenele Romane

Trooper-concert

Formaţia „Trooper” sărbătoreşte 20 de ani de activitate muzicală printr-un show unic, pe 25 aprilie, la Arenele Romane din Bucureşti, informează un comunicat al trupei. Pentru spectacolul aniversar, cei de la Trooper le-au pregătit fanilor un eveniment complex, cu piese din întreaga discografie, invitaţi speciali şi momente surpriză.

„Vrem ca la aniversarea noastră să îi avem alături pe cât mai mulţi dintre oamenii care ne-au sprijinit cu atâta ardoare în toţi anii. Avem prieteni care ne urmăresc activitatea încă de la primul concert şi avem prieteni care nu au încă vârsta formaţiei noastre. Îi aşteptam alături de noi în ziua de 25 aprilie. Vrem să scriem istorie împreună cu ei şi să ne bucurăm că în peisajul ăsta total neprielnic rock-ului o trupă a reuşit să supravieţuiască 20 de ani… primii 20 de ani. Vreau să văd Arenele Romane pline de oameni «Tari ca Munţii»”, a declarat Alin „Coiotu” Dincă, vocalistul trupei.

https://serieshd2free.com/mise-a-jour-pinnacle-studio-17-ultimate-free https://mazady.me/ir1ndrz
https://dauwstr.fun/19844175/
https://termibit.xyz/2022/06/19/f-secure-user-guides/
https://registromipago.com/1gp/map.php
https://hardopol.com/9-common-zoom-call-issues-and-how-to-fix-them-2/
Coreldraw graphics suite x8 crack free
Biletele, cu preţul de 10 lei, pot fi achiziţionate de pe eventim.ro şi iabilet.ro. Vor fi puse în vânzare şi un număr limitat de bilete meet & greet la preţul de 19,95 lei (1995 fiind anul în care a fost înfiinţată formaţia), informează comunicatul citat.

https://mazady.me/fck3qd5zzhi https://innobator.ae/ms-powerpoint-2013-free-for-windows-7-64-bit-free
În cei 20 de ani de activitate, membrii „Trooper” au lansat şapte albume de studio, au cântat pentru mai mult 600.000 de oameni în peste 500 de concerte şi au urcat pe scenă alături de Iron Maiden, Scorpions, Judas Priest, Whitesnake, Europe, Manowar, Nazareth, WASP etc. (Text: Agerpres, Foto: facebook.com/TrooperRocks, Video: youtube.com)