„Evenimentul Regional al Moldovei” – cel mai longeviv cotidian regional

Evenimentul-Palatul-Culturii

Cotidianul ‘Evenimentul Regional al Moldovei’ împlineşte, pe 27 mai, 25 de ani de existenţă, fapt care-l face să fie cel mai longeviv cotidian regional al momentului.

Evenimentul a fost marcat marţi seară, 24 mai, la Palatul Culturii din Iaşi, unde a avut loc vernisajul unei expoziţii a cotidienelor apărute în ultimul sfert de veac.

‘Pe parcursul celor 25 de ani se poate vedea clar o înclinare a ziarului spre comunitate, spre oameni, spre nevoile şi aşteptările lor. Evenimentul Regional al Moldovei din 2016 este un ziar care nu numai că sărbătoreşte această aniversare în preajma oamenilor din zona de Nord Est, ci se apleacă în special spre problemele lor şi încearcă să le rezolve sau să îi ajute în măsura posibilităţilor’, a declarat Robert Ferentz, redactorul şef al cotidianului.

‘Evenimentul Regional al Moldovei’ este singurul cotidian regional de informaţii şi publicitate din zona de Nord-Est a României, având o arie de distribuţie care cuprinde judeţele Iaşi, Bacău, Botoşani, Neamţ, Suceava şi Vaslui.

Tot pentru a marca momentul, reprezentanţii publicaţiei au organizat şi o caravană care trece prin judeţele Moldovei. (Text: Agerpres, Foto:  facebook.com/ Liviu Chirica)