Elton John boicotează „Dolce and Gabanna”

Elton-John-David Furnish

Cântăreţul britanic Elton John, homosexual declarat, a cerut un boicot împotriva celebrei case de modă italiene „Dolce and Gabbana” după ce designerii Domenico Dolce şi Stefano Gabbana, ei înşişi gay, i-au calificat drept „sintetici” pe copiii concepuţi prin fertilizare in vitro.
Legendarul cântăreţ britanic şi soţul său, David Furnish, au doi copii născuţi de o singură mamă surogat.

„Cum îndrăzniţi să vă referiţi la copiii mei frumoşi spunând că sunt «sintetici»”, a postat Elton John pe Instagram. „Gândirea voastră arhaică este în afara timpului, întocmai ca şi moda creată de voi. Niciodată nu voi mai purta Dolce Gabbana”, a continuat Elton John, adăugând hashtag-ul #BoycottDolceGabbana.

Zarva a început după ce Domenico Dolce şi Stefano Gabbana, care cândva au fost un cuplu gay, au spus despre copiii aduşi pe lume prin fertilizare in vitro că sunt „sintetici” şi au respins mamele surogat spunând despre ele că îşi „închiriază pântecele”. În declaraţii făcute revistei italiene Panorama, cei doi designeri au mai spus că se opun adopţiilor făcute de cuplurile de homosexuali deoarece ei cred doar în familia tradiţională.

„Sunt gay, eu nu pot avea copii. Cred că nu se poate să ai totul în viaţă”, a spus Dolce. „Viaţa are un curs firesc, sunt lucruri care nu pot fi schimbate, iar unul dintre acestea este familia”, a mai explicat designerul italian. (Text: Agerpres, Foto: pbs.twimg.com)