Cum poţi umbla dezbrăcat(ă) fără să fii remarcat(ă)

dezbracata

O tânără căreia i-a fost realizat un body painting în partea de jos a corpului, sub forma unei perechi de jeanşi mulaţi, a umblat practic în bikini pe străzile din Manhattan (New York) fără să remarce nimeni că este pe jumătate dezbrăcată, informează ziarul La Vanguardia.

Filmuleţul a fost postat pe internet şi a devenit un fenomen viral. În videoclip, top-modelul Leah Jung este văzută plimbându-se prin Manhattan, dezbrăcată de la brâu în jos, fără să atragă totuşi privirile trecătorilor. Trucul: un foarte realist body painting reprezentând o pereche de jeanşi cu care pare îmbrăcată tânăra.

Pictura a fost realizată în mare detaliu de The Body of Art, iar videoclipul postat săptămâna trecută pe internet a depăşit un milion de vizionări. Leah Jung se plimbă prin Times Square şi mănâncă la un McDonald’s. Ea intră chiar într-un magazin şi întreabă o vânzătoare de unde poate cumpăra o pereche de jeanşi precum cei pe care îi poartă. „Încercaţi la demisol”, i-a răspuns vânzătoarea.

Şi totuşi cineva şi-a dat seama. Când Leah a scos bani de la bancomat, în preajma căruia se afla un grup de persoane, cineva i-a făcut o poză din spate. Tânăra îşi dă seama şi când se întoarce individul izbucneşte în râs.

Un experiment similar a avut loc, la începutul anului în nordul Franţei, unde o femeie a umblat pe stradă doar în tanga şi o pereche de jeanşi vopsiţi.(Text: Agerpres, Video: Youtube.com)