Cruz Beckham (11 ani) lansează primul său single

0
22

cruz-beckham

Cruz Beckham, cel mai mic dintre băieţii familiei Beckham, a semnat un contract cu producătorul lui Justin Bieber, iar primul lui single este dedicat Crăciunului, relatează site-ul lefigaro.fr.

La vârsta de doar 11 ani, mezinul băieţilor lui David şi Victoria Beckham se lanseză în muzică după ce a semnat un contract important cu producătorul Scooter Braun. Intitulat „If Every Day Was Christmas”, primul său single este deja disponibil online pe iTunes.

La postul de radio britanic Capital FM, Cruz Beckham a explicat că este vorba de cele două pasiuni ale sale, cântecul şi Crăciunul, şi că este extraordinar că a putut să le combine pe ambele. El a precizat că încasările vor fi donate operelor de binefacere.

Se pare că cel mai mic dintre băieţii Beckham nu pierde timpul: deşi calităţile sale vocale erau cunoscute până acum doar din postările familiei, pe contul său de Instagram Cruz a postat deja cântecul care a avut peste 141.000 de abonaţi.

În aprilie, cuplul Beckham împărtăşea pentru prima dată pe reţelele de socializare talentul vocal al lui Cruz. Azi sunt mândri să anunţe primul single de Crăciun al băiatului lor, care îi va ajuta pe copiii din Marea Britanie. Cu părul blond şi zâmbetul de copil, am putea spune că s-a născut un nou Justin Bieber. (Text: Agerpres, Foto: zimbio.com , Video: youtube.com)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.