CONCURS CU PREMII: Cel mai bun banc cu Iohannis

Logo DOZA de BINE

Pentru că el a ajuns preşedinte, iar lucrul bine făcut începe cu un zâmbet (nu neapărat ironic), lansăm concursul „Cel mai bun banc cu Iohannis”. Klaus Werner Iohannis, desigur!

Trimite-ne bancul tău pe această temă şi ai şansa de a câştiga unul din cele 3 premii puse la bătaie pentru acest concurs.

Bancul tău trebuie să fie scris în limba română (fără „atacuri la gramatică” şi fără prescurtări caracteristice mediului online), iar limbajul să nu poată fi considerat vulgar, ofensator sau discriminatoriu.

Premiul I va fi acordat celui mai bun (hazliu, original) banc, iar Premiile II şi III vor fi acordate prin tragere la sorţi.

Pentru a te înscrie în concurs, tot ce trebuie să faci este să adaugi bancul tău ca şi comentariu la acest articol. Atenţie! Adresa de mail declarată trebuie să fie validă, pentru a putea fi contactat(ă) ulterior, în cazul în care te vei număra printre câştigători.

Fiecare participant are dreptul să participe cu maxim două bancuri. În cazul în care un participant va trimite mai multe bancuri, vor fi jurizate doar primele două!

Premiul I va fi virat în contul câştigătorului sau transmis prin poştă, la adresa de domiciliu.

Premiile II şi III vor fi expediate prin poştă, la adresa de domiciliu.


IMPORTANT!

  • – Pot participa doar persoanele care au împlinit 14 ani şi deţin o carte de identitate (sau un paşaport)
  • – La acest concurs, vor fi luate în considerare răspunsurile (comentariile) postate până duminică 14 decembrie 2014, ora 23:59. Nu vor fi luate în considerare răspunsurile transmise prim email sau postate pe pagina de Facebook.
  • – Bancurile (comentariile) vor fi afişate (aprobate) după expirarea termenului de participare. Nu vor fi aprobate pe măsura postării lor pentru a nu influenţa răspunsurile următorilor participanţi
  • – Participarea la acest concurs cu premii nu presupune plata directă sau indirectă a vreunei taxe sau achiziţionarea unui produs.

AŞTEPTĂM RĂSPUNSURILE VOASTRE!

Şi NU UITAŢI! O zi reuşită depinde de DOZA DE BINE.