CONCURS CU PREMII: Care vor fi rezultatele meciurilor Aalborg – Steaua şi Astra – Dinamo Zagreb

Logo DOZA de BINE

  • Premiul I: „Legendele fotbalului” (10 DVD-uri: Maradona, Pele, Maldini, Del Piero, Zidane, Platini, Gullit, Shevchenko, Roberto Baggio, Ronaldo)
  • Premiul II: „ÎNFRUNTAREA: Dueluri Aeriene” (7 DVD-uri, documentare Discovery)
  • Premiul III: „Stiluri de luptă” (3 DVD-uri: China, Coreea, Japonia; documentare Discovery)

 

Anticipaţi rezultatele meciurilor de fotbal AALBORG – STEAUA şi ASTRA – DINAMO ZAGREB, care se vor desfăşura joi, 27 noiembrie 2014, şi puteţi câştiga unul din cele 3 premii puse la bătaie.

Premiile vor fi acordate celor care vor anticipa corect rezultatele ambelor partide. În cazul în care vor exista mai mulţi participanţi care au ghicit ambele rezultate, criteriul de departajare va fi anticiparea rezultatelor la pauză. Dacă şi în urma aplicării acestui criteriu de departajare vor exista mai mult de 3 concurenţi cu rezultate corecte, se va apela la o tragere la sorţi.

Pentru a te înscrie în concurs, tot ce trebuie să faci este să adaugi un comentariu la acest articol, în care să menţionezi rezultatele celor două meciuri, de forma:
AALBORG – STEAUA: 0-1 (0-0)
ASTRA – DINAMO ZAGREB: 2-1 (0-1)

Fiecare participant are dreptul să participe o singură dată. În cazul în care va trimite mai multe variante, va fi descalificat!

Atenţie! Adresa de mail declarată trebuie să fie validă, pentru a putea fi contactat(ă) ulterior, în cazul în care te vei număra printre câştigători.

Premiile vor fi expediate prin poştă, la adresa de domiciliu.

IMPORTANT!

  • – Pot participa doar persoanele care au împlinit 14 ani şi deţin o carte de identitate (sau un paşaport)
  • – La acest concurs, vor fi luate în considerare răspunsurile (comentariile) postate până  joi 27 noiembrie 2014, ora 19:59. Nu vor fi luate în considerare răspunsurile transmise prim email sau postate pe pagina de Facebook.
  • – Răspunsurile (comentariile) vor fi aprobate după expirarea termenului de participare. Nu vor fi aprobate pe măsura postării lor pentru a nu influenţa răspunsurile următorilor participanţi
  • – Participarea la acest concurs cu premii nu presupune plata directă sau indirectă a vreunei taxe sau achiziţionarea unui produs.

AŞTEPTĂM RĂSPUNSURILE VOASTRE!

Concursurile DOZADEBINE.ro sunt promovate pe Konkurs.ro – portal de concursuri şi promoţii.