Cei mai atrăgători bărbaţi de pe glob

barbat-irlandez

Cei mai atrăgători bărbaţi din lume ar fi irlandezii, potrivit unui sondaj realizat de MissTravel.com, site de călătorii şi întâlniri, şi la care au participat circa 66.000 de femei din Statele Unite. Roşcaţii se bucură în prezent de mult succes.  Site-ul menţionat a întrebat 66.309 femei care sunt bărbaţii pe care îi consideră cei mai sexi.

Artistul irlandez Ronan Keating are de ce să fie bucuros, fiindcă irlandezii s-au plasat în fruntea clasamentului. Ei sunt urmaţi, în ordine, de australieni, pakistanezi, americani şi englezi.

Şi bărbaţii au fost invitaţi să îşi spună părerea în cadrul sondajului în privinţa celor mai atrăgătoare femei. Conform opiniei unui număr de 44.873 participanţi, cele mai seducătoare femei ar fi cele din Armenia. Printre celelalte femei pe care americanii le consideră sexi se numără cele din Barbados, Statele Unite, Columbia şi Anglia.

În timp ce culoarea roşcată era apreciată ca dizgraţioasă acum câţiva ani, ea revine în forţă, cum dovedeşte sondajul efectuat de Misstravel.com şi o operaţiune Photoshop în urma căreia câteva vedete au devenit roşcate. Rezultatul a fost surprinzător în cazul unor artişti ca Ryan Gosling, Keira Knightley sau Justin Timberlake. (Text: Agerpres, Foto: fc05.deviantart.net)