Cea mai frumoasă fetiţă din lume

KristinaPimenova-02

Kristina Pimenova, tânăr manechin rus de zece ani, a semnat recent contracte cu două prestigioase agenţii de modele, LA Models şi New York Model Management, relatează 7sur7.be.

KristinaPimenova-05

Cea care a fost desemnată „cea mai frumoasă fetiţă din lume” are în prezent 1,2 milioane de „followers” pe Instagram, practic 4 milioane pe Facebook, un shooting pentru Vogue, precum şi campanii pentru Roberto Cavalli, Armani sau Dolce & Gabbana. Kristina Pimenova are deja o lungă carieră în spatele ei şi acum a reuşit să aibă contracte cu cele două agenţii menţionate.

KristinaPimenova-03

KristinaPimenova-10

„Să ai notorietate în modelling la zece ani nu este puţin”, afirmă într-un comunicat Heinz Holba, proprietar al agenţiilor. „Suntem nerăbdători să avem o relaţie de lungă durată cu acest mic top model”, adaugă el.

KristinaPimenova-04

KristinaPimenova-08

Însă noile contracte au relansat o polemică declanşată anterior. Mama Kristinei, care gestionează cu mână de fier cariera fiicei sale şi conturile ei de pe reţelele de socializare, este ţinta multor critici. Internauţii îi reproşează că îi fură inocenţa Kristinei şi că încurajează o anumită hipersexualizare. În mai multe fotografii fetiţa poartă ţinute sumare şi pozează în ipostaze de adult. Uneori este greu de crezut că are doar zece ani. Mama ei, fost manechin, nu vede unde este problema.

KristinaPimenova-06

KristinaPimenova-07

„După mine nu există nicio îndoială că toate fotografiile sunt absolut inocente”, explică ea în Mail Online.

KristinaPimenova-09

„Trebuie să gândiţi ca pedofilii să vedeţi ceva sexual în aceste fotografii, aşa că poate trebuie să mergeţi la doctor”, a mai spus ea. (Text: Agerpres, Foto: facebook.com/KristinaPimenova)