Cadoul potrivit pentru persoanele născute în ziua de 6, 15 sau 24 (cifra de vibraţie 6)

cadou-cifra-vibratie-6

Cel născut în ziua de 6, 15, 24 a oricărei luni este o persoană responsabilă, dornică de progres, echilibrată, înţelegătoare, onestă. Ştie să aibă grijă de familie şi de cei dragi şi pe plan material are nevoie de stabilitate şi securitate.

Îi încântă la fel de mult să primească daruri, cât şi să le ofere. Sunt persoane sociabile şi cu mult bun gust, de aceea vor aprecia cadourile alese, selecte, elegante, cu atât mai mult pe cele luxoase şi scumpe.

Oferă-i ceva care să-i amintească de tine sau de prieteni, de familie, ca de exemplu un colaj cu cele mai frumoase momente petrecute împreună, surprinse în fotografii frumos aranjate, o ramă fotografică digitală sau o agendă electronică elegantă, sau alt dispozitiv de ultimă generaţie în care să-şi stocheze cât mai multe informaţii despre apropiaţi. Dacă ai putea să o completezi în prealabil cu cât mai multe informaţii despre prieteni, foştii colegi, familie… ar fi cu atât mai valoros cadoul.

Fiind persoane orientate foarte mult spre cămin, spre familie, vor fi impresionate de cadouri care să le îmbunătăţească confortul casei, bunăstarea materială şi liniştea din jurul lor. Le poţi oferi electronice, electrocasnice, elemente decorative pentru camera de zi, pentru birou, papuci de casă, un halat de baie, lumânări parfumate, precum şi cosmetice de calitate şi alte obiecte de îngrijire personală.

Cumpără-i un dvd cu un film romantic, unul poliţist plin de suspans sau o comedie pe care să o vizioneze alături de cei dragi, ori un roman captivant, o carte despre decorări şi amenajări interioare sau chiar o carte de bucate, din care se va inspira cu drag atunci când le va pregăti masa membrilor familiei.

Vor aprecia foarte mult un masaj, un tratament corporal, un tratament cosmetic, o după-amiază de plajă, întinşi pe şezlong, cu o băutură rece lângă ei, respectându-şi tabieturile şi bucurându-se de plăcerea fizică ce le-o oferă căldura razelor de soare pe trup, combinate cu adierea răcoroasă a brizei mării.

Nu sunt persoane leneşe, însă atunci când iau o pauză le place să se deconecteze de tot şi să se afunde într-o grămadă de perne moi, să se delecteze cu o muzică bună, să servească o gustare aleasă, un desert delicios… deci, orice i-ai oferi legat de sporirea confortului său material îi va face cu siguranţă plăcere.

De asemenea sunt iubitori de artă şi de frumos, prin urmare vor aprecia un buchet de flori, deşi ar fi bine să fie la ghiveci, o piesă de teatru sau un concert de muzică clasică/simfonică, poate şi un concert în aer liber, însă va trebui să ţineţi cont de interpret.

Culoarea care i se potriveşte cifrei de vibraţie 6 este galben, deci dacă obiectul pe care îl vei face cadou va avea această culoare va veni cu un plus de energie pentru persoana respectivă. De asemenea, un lănţişor, o brăţară, o broşă sau orice alt accesoriu care să conţină o piatră de smarald sau opal o va energiza şi proteja. (Text: secretulnumerelor.ro, Foto: aliexpress.com)