30 iulie – ziua prezenţei tangibile

materialista

Cei care s-au născut în 30 iulie îşi fac simţită prezenţa într-o manieră extrem de fizică. Nu numai că sunt materialişti, ci cunosc bine şi felul în care operează aspectele materiale ale viaţii. Indivizii masivi şi robuşti născuţi în această zi populează planul lumesc, care este tărâmul lor, şi pot fi greu de convins să-şi dezvolte latura spirituală.

Preocupaţi de „aici” şi „acum”, absorbiţi de energia realizării de lucruri materiale, ei nu se specializează în introspecţie sau detaşare filosofică.

Cel mai frecvent, îşi exprimă gândurile şi creativitatea într-o modalitate puternică şi/ sau senzuală. Cu toate acestea, în partea a doua a vieţii obişnuiesc să fie mai deschişi către chestiunile metafizice. Un motiv îl reprezintă dificultatea cu care abordează chestiunea morţii. Pe de o parte, le vine greu să creadă într-un sfârşit total al existenţei lor, iar pe de altă parte le vine la fel de greu să creadă într-un suflet nemuritor.

De multe ori, după vârsta de 56 de ani, vor manifesta un interes faţă de religie şi filosofie, fapt care le va deschide o nouă dimensiune în viaţă. Până atunci, vor continua pe calea lor foarte pragmatică şi materialistă.

Subiectul iubirii poate fi de asemenea foarte dureros pentru ei. Pentru mulţi, este greu să armonizeze iubirea pură cu nevoile şi dorinţele fizice, şi prin urmare caută modalităţi neobişnuite, stranii şi excentrice de a-şi exprima sentimentele. Dificultatea în găsirea unei relaţii de iubire satisfăcătoare, normale şi directe, poate să deştepte o puternică viaţă imaginară, care să-i conducă în situaţii periculoase.

Sunt interesaţi de activităţi fizice de toate felurile. Chiar şi cei mai delicaţi şi mai puţin robuşti dintre ei manifestă un interes ridicat pentru sporturi, corpul omenesc, concursuri de frumuseţe, parade de modă şi faţă de toate modurile de glorificare a fiinţei omeneşti.

SFATURI
Încercaţi să vedeţi dincolo de lumea materială. Dezvoltaţi-vă facultăţile mentale. Deschideţi-vă spre un contact emoţional mai profund şi spre noi experienţe. Cultivaţi-vă interesul faţă de subiecte metafizice.

PUNCTE FORTE
– Ferm
– Senzorial
– Hotărât

PUNCTE SLABE
– Afectat de fobii
– Inhibat
– Prozaic (Text: secretulnumerelor.ro, Foto: indianyouth.com)