19 octombrie – ziua planificatorului

SONY DSC

Cei născuţi pe 19 octombrie sunt independenţi, oameni de spirit şi sinceri, ce aduc acţiune în tot ceea ce îi înconjoară. Totuşi, ei sunt hotărâţi şi încăpăţânaţi în abordarea vieţii.
Datorită naturii lor argumentative ei iubesc să participe în competiţii, dar, de asemenea, pot provoca din nefericire conflicte şi gâlceava oriunde merg. O temă constantă în vieţile lor este dezvăluirea adevărului. Ei au un mare dezgust pentru motivele ascunse, manipulările emoţionale subtile şi pedepsirea prin tăcere.

Tind să fie explozivi când sunt nervoşi, dar în general după ce furtuna a trecut nu poartă ranchiună şi sunt deschişi împăcării. Posibil datorită faptului că forţa dominantă din spatele naturii lor provocatoare este dorinţa, ei vor vrea să scoată adevărul la lumină.

Indivizii mai puţin evoluaţi născuţi pe 19 octombrie se pot teme teribil să nu li se dezvăluie propriul adevăr. În acest sens, ei pot deveni foarte defensivi, chiar paranoici, în obsesia lor de a se ascunde de cercetarea publică.

Totusi, ei se pot dezvolta prin renunţarea treptată la aceste defensive până în monentul în care vor ajunge la trimful personal pe care îl dezvăluie în totalitate fără frică şi fără ruşine. Ei pot fi comparaţi cu cineva care se teme de înălţimi şi în final reuşeşte să escaladeze cel mai înalt vârf. În acest sens, triumful asupra timidităţii sau introversiei ar fi mult mai măreţ decât pentru o persoană obişnuită.

O altă posibilitate pentru nativii zilei de 19 octombrie este să stea deoparte pentru o vreme şi apoi să reapară cu un succes mai mare decât înainte. Singurul pericol în acest caz este că, în timp ce vor sta retraşi, pot stagna sau se pot implica într-un stil de viaţă sau o situaţie din care nu vor mai avea niciodată ocazia să iasă.

În general, nativii zilie de 19 octombrie îşi fac prieteni buni şi membri de familie credincioşi. Deoarece se manifestă ca nişte spirite libere, ei pot urî tentativele de a se lega de aceştia. Într-adevăr ei pot porni o rebeliune dacă sunt forţaţi să se angajeze în asemenea relaţii. De asemenea, pot deveni extrem de critici cu cei apropiaţi lor şi uneori vorbele lor dure vor răni mult prea tare.

Nativii zilei de 19 octombrie trebuie să facă eforturi pentru a-şi înfrânge reacţiile defensive, în special cele privitoare la motivele şi acţiunile lor. De asemenea, ei trebuie să evite posesivitatea asupra celor dragi. Acceptarea cu plăcere a unei poziţii secundare sau a unui rol de susţinător în funcţie de ocazie este un pas important în dezvoltarea spirituală a celor născuţi în această zi.

SFATURI
Învaţă valoarea tăcerii. Din când în când, lasa acţiunile tale să vorbească de la sine. Echilibrează-ţi dorinţa de a fi independent cu nevoia de a fi însoţit. Nu presupune că oamenii te vor ierta la nesfârşit.

PUNCTE FORTE
– Insistent
– Independent
– Activ

PUNCTE SLABE
– Comentator
– Deranjant
– Posesiv (Text: secretulnumerelor.ro, Foto: casthighlight.com)